Mieke Wijnakker - Kunstenmaker

aankondiging DE HOFDAME

U kunt uw gasten aan laten kondigen door een van de hofdames Agaath of Amèrétia van Foppesteyn:

Karaktertrekken van Agaath: ontvangt met alle egards, men waant zich voor even van koninklijke bloede, ziet in een ieder een persoon van stand.

Karaktertrekken van Amèrétia: Ze is absoluut hoffelijk maar vreemd, ze laat windjes en zegt dan: "oh, pardon". Ze heeft het over etiquette, maar neemt die zelf niet in acht.

 


 HOORT ZEGT HET VOORT


Iedereen mag het horen, sterker nog u wilt graag dat iedereen het hoort. Met een megafoon kondigt zij luid en duidelijk uw boodschap aan. Moet de hele stad het weten dan gaat ze per fiets. Een moderne uitvoering van een dorpsomroeper.

"Het  laatste nieuws: Vandaag om twee uur wordt het Kunstenmakershuis geopend, komt allen om twee uur naar de Evenementenlaan nummer 11 voor een spectaculaire opening. Hoort zegt het voort: Het Kunstenmakershuis opent vandaag haar deuren. Komt allen."

 


 PORTIER

 Uw gasten mogen natuurlijk niet voor een gesloten deur staan. De portier zorgt voor een welkom entree, zodat de genodigden zonder schroom over de drempel stappen. De persoonlijke aandacht en service maken meteen duidelijk dat er een bijzondere gelegenheid plaats vindt. Een aankondiging verduidelijkt dat nog eens.