Mieke Wijnakker - Kunstenmaker

feesten en partijen HEKS

 Magna Mystica

Halloween, griezel, mysterie, fantasie, sprookjes, middeleeuwen, magic party, kloosteravond of een moordfeest? Laat uw gasten betoveren. Magna werkt vanuit haar heksenkeuken. Voor de kinderen maakt ze alle kleuren toverdrankjes en geeft snoep weg: spinnen, muizen, slangen en natuurlijk toverballen. Voor de volwassenen: keuze uit diverse mysterieuze drankjes, met of zonder alcohol.


"Als ik kon toveren", leuk maar wel een klein beetje griezelig.'t Pruttelt en het rookt, het lijkt wel een laboratorium. Magna Mystica is druk in de weer met toverdrankjes. Van haar gifgroene cocktail zegt ze dat ie verduveld lekker is en dat andere ziet er wel helder uit maar er drijft goud in. Pas op dat je niet aan de schedel van haar grootmoeder zit: van haar heeft ze het vak geleerd. Haar vriend de krekel is steeds zoek en getsie ze vind hem dan in je oor, of in je mouw. En wat moet ze toch met die dooie beestjes?"


 HET KLEINSTE POSTKANTOOR VAN NEDERLAND
Pieta Post
 
Het kleinste postkantoor van Nederland. Pieta Post heeft voldoende kaarten onder haar jas,
zoek er een uit, schrijf degene aan wie u al te lang niets liet horen. Zorg dat men haar kan
ontmoeten, ze helpt met passende teksten, en brengt mensen met elkaar in contact.     
 
Pseudo-ambtenaar vol inspirerende teksten zoekt mensen die moeite hebben hun
gedachten op papier te zetten.  Hobby's:  wandelingen door ongerepte spreuken, zoektochten
naar taalgrenzen en kwinkslagen. Onafhankelijke woordenschat. I.b.v. eigen brievenbus.
Houdt meer van levende dan van dode talen.
Wanneer kunnen wij elkaar ontmoeten, en niet alleen op papier.

 SWEETHEART

 Sweetheart

Ze steelt meteen je hart deze beminnelijke dame, ze heeft het hart op de tong, voor iedereen een hartelijk woord, en wilt u eens uw hart luchten dan heeft ze daar een ontvankelijk oor voor. Hartsgeheimen vallen onder de categorie: Top Secret. Het hart is voor haar geen mysterieus labyrint, maar een huis met ontvankelijke kamers en een warme boezem. En mocht u al een afwijking kunnen vinden dan is dat enkel haar ruimhartigheid.

Vanuit een gouden hart kunnen items uitgedeeld worden, zoals snoepjes, hartenspreuken, hartstickers, etc.


 TOILETJUFFROUW

Bep

Wilt u uw feest tot op het toilet, dat kan met Bep. Haar babbel en kleurige geurige, intieme kleinste kamertjes maken een bezoek tot een belevenis die men niet wil missen.

 "Eigenlijk werkt ik bij de twalette op het station in Nijmegen, maar zo nu en dan val ik in vur anderen.
Als u eens behoefte heb om uw behoefte te doen in een andere sfeer dan ken dat. U ken kiezen tussen romanties, spiechedelies en/of smertlappen. En mien specialiteit is eigenlijk wel da ik heel sosjaal ben, dak dus mi iedereen overweg ken, van hoog tot laag zak mar zeggen. Want ja iedereen kump wel 'n keer bij mien an. Een minpuntje hek wel, ze zeggen dak nog al veul praot, mar daar kan ik niks an doen, ik hiet nou eenmaal BEP.


 WAARZEGSTER

Gina Fortuna

Verras uw gasten  op een blik met  toekomstperspectief. Waardig  worden ze ontvangen door waarzegster Gina Fortuna in een sfeervol tentje en in deze intieme sfeer ontvouwt zich een contact dat men zich dagen later nog heugt.

"Wat brengt de toekomst? Wat ziet ze in haar glazen bol? Welke richting moet ik op? Ontmoet ik nog een leuke vrouw/man? Allemaal vragen waar men een antwoord op wil. Laat uw hand zien en zij zegt wie u bent. Imago in de kreukels? Kleuren doorgelopen in uw aura? U hebt een van uw chakra's in de trein laten liggen en tot overmaat van ramp ligt uw karma op de bank bij de psychiater. Verwen u zelf met een spirituele massage van Gina."